Snart bliver det dansk sommer

Læsehest

images

Hahaha! Jeg må grine lidt af mig selv og jeg bliver helt sikkert også nødt til at skrive et indlæg om dette så i alle kan følge med i de tossede ting jeg gør. Normalt elsker jeg at skrive og fortælle, hvilket også er derfor jeg har lavet en blog selvfølgelig, men ja, som nogle har bemærket er det ikke altid jeg får skrevet. Tit får jeg idéer, men så kom der lige andre ting op. Jeg vil forsøge at blive blot en smule bedre så i kan følge lidt med i hvad jeg render rundt og laver. Meeeen, nu tilbage til min indledning! Som overskriften siger, så er jeg lidt af en læsehest. Det er absolut ikke noget jeg altid har været. Førhen tilbage i midten af folkeskolen kunne jeg ikke finde på noget værre end at skulle læse en bog! Gud hvor forfærdeligt og ren afstraffelse at skulle sidde og begive mig ind i en eller anden verden. Min far har altid læst meget og sagt at jeg burde gøre det samme, for det bliver man klog af – og lige så tit rullede jeg med øjnene! Men! At læse en bog i folkeskolen skulle man og her fik vi muligheden for at vælge vores egen bog. Begejstring! Jeg husker at jeg blot tog en tilfældig bog: Øen I Fuglegaden. Faktisk var det første gang nogensinde at jeg fandt en bog interessant. Jeg blev fanget med ind i universet og så det hele for mig i billeder. Efter denne bog begyndte jeg så småt at læse bøger og eftersom jeg var blevet fanget af denne genre hvor krig indgik, ja så husker jeg at jeg forblev i denne kategori for en stund. Øen I Fuglegaden har jeg læst et par gange, men nu er det ved at være mange år siden og jeg tror snart jeg må på jagt efter den for at se om jeg stadig finder den ligeså interessant som i sin tid.

Men man kan virkelig slappe af med en god bog. Meget bedre end at sidde foran en skærm konstant synes jeg. At blive revet med ind i en hel anden verden, være så ivrig efter slutningen at man nærmest flår siderne fra hinanden. Nogle mennesker kender til følelsen, garanteret. Mest af alt læser jeg krimier, men af og til hænder det også at jeg får fat i en anden genre. Favoritterne er serien med Erica skrevet af Camilla Läckberg! Disse kan jeg læse igen og igen og stadig finde ligeså interessant som første gang jeg læste dem. Måden hvorpå hun skriver er bare helt fantastisk. I mit liv som guide får jeg faktisk også læst en del. Fantastisk måde at lukke alt ud på, slappe helt af og især inden man skal lukke øjnene og finde frem til drømmeland. Efterhånden er det blot sket for mig ret så mange gange at jeg får fat i en eller anden tilfældig bog og inde midt i det hele – ja så finder jeg ud af at det er midten af en serie eller måske endda den sidste. Jeg må lige tage og oppe mig blot en smule og læse på bagsiden. Jeg har længe gerne ville læse bøgerne af Stieg Larsson og jeg finder endelig en bog! Den har nu lagt på min hylde et stykke tid da jeg har været i fuld gang med andre bøger. Igår tænkte jeg! Nu er det tid! Jeg læser 50 sider hvorefter det går op for mig at jeg igen har gang i den sidste bog. Nu må det være nok! Den er dog så spændende, så jeg tror ikke det vil være et problem for mig at læse den færdigt, men jeg må hellere lige få 1’eren og 2’eren med! Ergo må jeg på jagt eller få taget mig sammen og set om den ligger mo Mofibo som min kære mor har sørget for jeg kan benytte mig af! Go’ læsning!

2 kommentarer

  • farmand

    Troldepus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • farmand

    Du sgu så klog eller rettere sagt det hjælper lidt på det. Men håber du snart går i gang med historiske romaner også. Knus far. Troldens kan også bruges.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart bliver det dansk sommer