Bangkok

Snart bliver det dansk sommer

Utroligt at tænke på som tiden den flyver afsted. Faktisk er det helt vanvittigt! Jeg har snart boet og levet her på skønne Phuket i 7 måneder og det er knap nok til at tro! Ufattelig mange oplevelser er det blevet til og jeg er sikker på der kommer mange flere!
Jeg har omkring 2 måneder tilbage her i Thailand før jeg drager videre mod mit næste hjem på Cypern. Jeg ser frem imod nye udfordringer og et nyt sted, men en ting er sikkert. Jeg kommer i den grad til at savne Thailand. Ikke kun de skønne omgivelser, den lækre mad og alle oplevelserne og indtrykkene hver dag. Næ, jeg kommer til at savne Thai-folket helt op til skyerne. Man skal virkelig lede længe efter den type befolkning og jeg er sikker på at vi i scandinavien ville kunne lære rigtig meget af dem på mange områder. Selvfølgelig er det heller ikke alle Thai-folk som er lige fantastiske, der vil altid være nogle man ryster på hovedet af. Men åh, hvor er de fantastiske på så mange områder. Venlige, hjælpsomme, betænksomme, sjove og utrolig søde! Tit og ofte handler det selvfølgelig også om hvordan vi tager imod dem, men mit forhold til de fleste er helt i top! Jeg kan ikke andet end at blive smittet af deres altid positive sind.

Jeg er 100 på at jeg nok skal vende tilbage til Thailand igen på et tidspunkt! Om det bliver til næste vinter eller ej, ja det må tiden jo vise! Først byder det på nye spændende udfordringer på Fig Tree Bay! Garanteret at jeg også kommer til at synes godt om det. Faktisk, ja så skal der ikke meget til for at fange og imponere mig, men jeg er bestemt også åben overfor nyt. Stadigvæk er tanken om snart at skulle begynde og pakke sin fine lejlighed ned, sige farvel til alle sine skønne kollegaer/venner og ikke mindst de lokale lidt underlig. Dog er det jo en af “ulemperne” ved at være i denne branche. Man kommer til at elske og synes godt om noget, som man også ved man skal sige farvel til igen. Men for pokker hvor er det nogle fantastiske oplevelser, udfordringer og dermed også ubeskrivelige minder man tager med sig videre. Man vokser sig stærkere konstant! Derfor bliver det også utrolig spændende at rejse til noget nyt og bygge noget nyt op. Utroligt med alle de oplevelser jeg får mig, men jeg kan på den anden side heller ikke takke andre end mig selv.

Jeg husker stadig min første tid hernede klart og tydeligt. Det føles som 100 år siden efterhånden og alligevel som var det igår. Tænker man på alle disse måneder, jamen så er jeg helt stolt af mig selv over hvad jeg har oplevet og ikke mindst opnået. Jeg har fundet ud af at jeg virkelig er i mit rette element, at jeg gør det jeg virkelig brænder på! Jeg bliver udfordret konstant og jeg lærer nyt stort set hver evig eneste dag. Lige præcis den slags dagligdag jeg har drømt om!

Jeg vil nyde mine sidste måneder i fulde drag og suge alt ud af dette fantastiske sted som jeg overhovedet kan! Det vil sige, flere skønne oplevelser, flere strandture, massage, mine ynglings fruitshakes, arbejde selvfølgelig og ikke mindst herlige stunder med alle mine kollegaer! Hvis nogle kommer til at kede sig hen over sommeren eller skulle man ske ikke at have den fjerneste anelse om hvor sommerferien skal gå til?? Så kom til Cypern! Jeg lover jer allesammen at jeg bliver den top-bedste guide! Go’ sommer!

6d

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bangkok