Bjerget Teide

Jul på Tenerife

Feliz Navidad!

Så blev det endnu engang juleaften – jeg synes tiden flyver afsted, måske endda alt for hurtigt! Julen ramte os igen og er en af de højtider som jeg elsker allermest! Jeg har altid syntes at folk i denne periode bliver så utrolig venlige og glade og der spredes god karma uanset hvor du bevæger dig. Jeg ved ikke helt præcis hvilken form for magi der udøves, men det er altså denne fornemmelse jeg har af folk. Duften af gran, kulden som stikker og prikker i huden og de varme hyggelige vintertrøjer bliver fundet frem, de søde sager og heriblandt julekonfekt som man SKAL have! Duften af julemad og det allervigtigste for mig – nemlig familien!! Der er så mange ting omkring julen som jeg er helt tosset med og jeg må nok også selv indrømme at jeg selv er typen som bliver ekstra glad i denne periode af en eller anden årsag.

I år, blev altså første gang for mig hvor julen altså ikke skulle tilbringes i vante omgivelser med afmilien og alle de traditioner som hører sig til. Istedet skulle min jul tilbringes her på Tenerife, langt væk hjemmefra, men derimod med skønne kollegaer! Dog er det en smule svært at skabe julestemning når man udenfor sin lejlighed har palmer, glade turister som sidder på de lokale barer og ikke mindst solens varme stråler som rammer dette smukke landskab! Trods det at samtlige hoteller og gader pynter op til jul så måtte jeg også selv gøre en indsats! Derfor købte jeg i starten af december et juletræ som alligevel ikke viste sig at være det smukkeste grønne juletræ. Langt fra! Butikken gav mig nemlig det forkerte juletræ med hjem. Så istedet for et lille grønt juletræ kom jeg hjem med et stort hvidt et af slagsen. Selvfølgelig besluttede jeg mig for at beholde det alligevel, da jo dette juletræ var 3 gange størrelse og i princip var dyrere end hvad jeg havde betalt! En masse røde julekugler og nogle julelys og så fik jeg mig nok et af de grimmeste juletræer man kunne tænke sig, men det var hyggeligt! Min kære familie havde også sendt lidt hjemmefra til at hjælpe på julehyggen, så jeg modtog til at kunne folde julestjerner og julehjerter!

Dagene op til juleaften gik som helt almindelige dage, men jeg kunne godt fornemme at da selve juleaften nærmede sig, så var det lidt underligt ikke at være hjemme hvor alting normalt sker. Dog fik mit team og jeg skabt en rigtig hyggelig juleaften som jeg meget sent vil glemme. Alle tog ansvar i at lave hver deres ret mad og så blev det altså en fælles jul med både danske, svenske og finske traditioner. Vi havde pakkeleg og senere fik jeg åbnet for de skønneste julegaver til og med. Selv om man savnede familien derhjemme, så havde jeg alligevel en fantastisk juleaften omringet af skønne mennesker og højt humør!

En masse julehilsner fra mig på Tenerife!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bjerget Teide