Service & Co følelsen

Work Permit ✓ Uniform ✓

Så er jeg tilbage med lidt nyt! Som overskriften siger – så har jeg langt om længe modtaget min arbejdstilladelse (d. 20/8). Hvilket også betyder at jeg nu har båret min uniform i en uge! Endelig at få sin uniform på er en super lækker følelse! Nu kan jeg endelig udføre mit arbejde og være i blandt gæsterne 🙂 Så skønt!

Jeg startede min første rigtige dag/aften i lufthavnen, da vi havde departure. Hyggeligt at sende folk pænt hjem til henholdsvis Danmark, Sverige og Norge og hører at de alle havde haft en fantastisk dejlig ferie her. Allerede dagen efter havde jeg mine første hotelservice-tider. Her var jeg så heldig allerede at møde søde, dejlige gæster som kom for at snakke lidt og/eller hører om vores forskellige udflugter. Sidste lørdag havde jeg min første ankomst i lufthavnen hvor jeg skulle sende 4 transfer-busser afsted til hotellerne. Lucky-Me, de var alle sammen danskere. Virkelig en fed følelse at stå og modtage så mange smil på en gang – så ved man hvert fald man har ydet en god service (:

Ellers har min første uge i uniformen været super herlig, men også udfordrende. Eftersom jeg endnu ikke er fuldstændig lært op i alt, kan jeg godt støde på udfordringer indimellem. Heldigvis elsker jeg udfordringer og man kan sige det også er hvad denne branche byder på. Dog bliver det fantastisk lækkert når jeg har alt på plads og bare kan det HELE, meeen der går nok ikke længe. Men det er noget af et boost det giver en når man får sine gæster til at smile eller når jeg kan berette om destinationen og alt vi tilbyder eller anbefaler. Jeg elsker det og ved endnu mere nu at jeg laver det arbejde som passer allerbedst til mig.

Jeg har haft mine første klager at tage hånd om og derefter haft glade gæster igen. Jeg har solgt udflugter – wuhu! Jeg har hyggesnakket med gæsterne og sågar blevet taget billeder af, da de synes jeg var så fantastisk 🙂 Og tænk sig engang der bliver MEGET mere af den slags og mere til. Det er lidt svært at beskrive hvilken følelse det sætter i én når man rigtig er kommet igang, men hel unik! Samtidig er det også helt vanvittig så hurtig tiden den flyver afsted her. Inden man ser sig om jamen så er det lørdag og vi får nye gæster på destinationen. Videoen nedenunder kunne godt symbolisere mig hver dag jeg vender hjem fra job (:

#detrigtigejobformig #jegelskerdet #jegerimitesihøjgrad

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Service & Co følelsen