Biking Koh Yao Noi

Service & Co følelsen

Trods det at man nu kan kalde sig for rejseleder og er bosat på sin første destination – så kan man ikke lade være med at tænke tilbage på sin hidtil bedste tid i sit liv. Jeg savner alle disse mennesker helt ekstremt og fællesskabet samt oplevelserne og udviklingen! Det er så hyggeligt at følge med i folks nye eventyrer og hvor i verden de er og hvad de oplever. Teksten nedenfor er hvad jeg skrev et par dage inden selv guideskolen var slut. 🙂

11157373_10206301912203945_4378429751990588919_o

08.05.15

Hvordan i alverden skal man udtrykke sig omkring denne ufattelige oplevelse og denne vidunderlige rejse som jeg er igang med? Det er næsten umuligt at fortælle, så andre kan forstå hvad jeg føler omkring min rejse. Min hjerne er propfyldt med alle de overvældende oplevelser, vilde udfordringer, fantastiske mennesker eller kollegaer, som de jo er og ikke mindst de inspirerende instruktører som har belært mig om mere end jeg havde troet var muligt!

Mine forventninger til Service & Co er virkelig blevet overhalet indenom, selv om man ikke skulle tro at dette var muligt. Godt nok havde jeg lidt besvær ved at forklare om mine forventninger til denne nye verden og disse nye omgivelser, men jeg havde en forhåbning om at jeg ville udvikle mig. Ikke blot hvad angår det at blive rejseleder og lære om denne nye tilværelse, men bestemt også det at udvikle mig personligt. Med det sagt skal jeg love for at jeg i den grad har udviklet mig på alle, nærmest utænkelige måder.

11102610_10205786702641317_892952474359260708_n

Man kan knap nok sætte ord på det som jeg og alle de andre fantastiske mennesker omkring mig har oplevet gennem disse uger på guideskolen. Vi tager selvfølgelig allesammen til os på hver sine måder og vi udvikler os heldigvis hver især på hver vores måder. Hvis jeg skal fyre en række gloser af omkring mine følelser om dette vilde eventyr ville de nok lyde således: overvældende, udfordrende, udviklende, spændende, interessante, anderledes, inspirerende, følsomme, ærlige, ufattelige, utrolige, til tider stressede, men samtidig vildt imponerende!

Som sagt har jeg lige nu svært ved at sætte ord på hvad denne skole har gjort ved mig, det er svært at skulle gøre sig nogenlunde forståelig overfor andre. Dog skal jeg love for at jeg har haft nogle sindssyge fede oplevelser hernede. Jeg har grinet så meget at man snart burde kunne skimte nogle mavemuskler, jeg har fået nogle helt fantastiske nye venner som alle sammen hver især er utrolige på hver deres måder. Jeg har udfoldet mine skills indenfor showbuiss og service, jeg har sunget og danset, slikket sol i mine siestaer i selskab med mine bøger, men jeg har nu også nydt en Estralla når mørket har været faldet på. Jeg er blevet tæt med nogle typer af personer som jeg aldrig havde regnet med jeg ville blive, men som sagt, dette eventyr gør virkelig noget ved én og de typiske og kedelige fordomme som de fleste mennesker jo besidder, ja dem burde man virkelig ligge på hylden. Det har jeg gjort og det tror jeg sådan set vi alle har – for man indser virkelig hvor utrolige mennesker er på hver deres måder, selvom man på førstehåndsindtrykket måske har tænkt helt anderledes.

13276_10153937108119465_7792192843597986003_nJeg har ikke blot lært at se mennesker på nye og anderledes måder, nej – jeg har har også lært at se verden og mig selv i et helt andet perspektiv. Jeg var helt sikker på, at da jeg rejste fra det lille Danmark at jeg kendte mig selv helt ind til knoglerne, men jeg er blevet overrasket dag for dag og har taget til mig og lært af både de andre elever og vores unikke instruktører og dermed fundet roden til mig selv. Nu tør jeg virkelig sige, at jeg kender mig selv! Jeg har oplevet helt nye sider af mig selv grundet inspirationen fra de andre, sider som jeg ikke var klar over at jeg besad og sider som jeg har udviklet mig yderligere på.

 

Udover at have lært mig selv at kende på en helt og aldeles anderledes måde, har jeg som nævnt også lært at se på en ny måde på andre mennesker. Vi har været igennem nogle sindssyge og virkelige inspirerende timer omkring personlighed, takt og tone og lavet vores egne DISC-profiler. Dette har været en øjenåbner for mig og har gjort det langt lettere at forstå hvorfor folk agerer som de nu gør. Ikke fordi vi skal rende rundt og sætte bogstaver på hinanden, men det giver én, en indsigt i hvorfor folk handler som de gør i forskellige situationer for eksempel.

11200574_10206061534752566_6439085690453442071_n

Alle mennesker bærer altså rundt på denne usynlige rygsæk som vi ikke umiddelbart kender til, medmindre vi selvfølgelig får en indsigt i dem eller får fortalt om deres baggrund – altså hvad deres rygsække består af. Disse rygsække gør os til de mennesker som vi er i dag, uanset hvad de indebærer. Jeg må sige at være stolt af min, trods det at den har været ekstrem tung, men Sidsel Nederby og Michael Fedders er to virkelig inspirerende kilder som har vendt mit sind op og ned og har fået nogle følelser frem i mig som jeg faktisk ikke vidste var der. De har været med til at løsne op og få en forståelse for ting og en forståelse for mine måder at reagere på og dette har for mig fået min rygsæk til at føles lettere. Jeg ser nu min rygsæk som en positiv ting, på den måde at det jeg har kæmpet for eller kæmpet imod har gjort mig til den jeg er idag. Den person jeg er nu kan se sig selv i spejlet, klappe sig selv på skulderen og sige: “Du kan godt være stolt af dig selv og du kan hvad du vil – og du gør det!”

11033619_10153937194509465_7679213268829959709_o

#serviceogco #denrigtigeguideskole #guidelife #vennerforlivet #kærlighedtilhashtag #forandringfryder #taknemmelighed

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Biking Koh Yao Noi