Drømmen & Beslutningen

Ventetiden

vente

Uha. Når man bestiller sådan en tur i August, men man først skal afsted til April. Så er ventetiden altså virkelig lang! Trods det jeg havde et fuldtidsjob at stå op til hver dag, som jeg ovenikøbet var rigtig glad ved, ja, så ville man da gerne bare have at tiden skulle gå endnu hurtigere.

Inden skolen skulle starte havde jeg mange tanker omkring det og hvordan det ville være, dog kendte jeg også et par stykker som før har været på Service og Co. Men man vil nu også gerne danne sine egne indtryk og vendte hvad der vil byde én og dermed også gøre det til sit eget. Samtidig var det også svært at sætte sine forventninger op til det et eller andet sted, når man som sagt ikke ved så meget om de 5 ugers ophold. Dog forventede jeg stadigvæk, at jeg ville få mig en vanvittig oplevelse for livet, en masse nye bekendtskaber, både fra Danmark og de andre nordiske lande. Jeg forventede at jeg ville udvikle mig – ikke “bare” personligt, men også på viden.

Nu havde jeg jo også været på med til foredraget omkring udannelsen og hele oplevelsen, så jeg havde alligevel en forholdsvis god viden i hvad jeg kastede mig ud i. Trods det at de stadig er temmelig hemmelighedsfuldte omkring hvad der kommer til at ske helt nøjagtigt, hvad der skal ske i undervisningstimerne og hvilke slags ting man kan blive “udsat” for 😉

Jeg havde heldigvis 3 jobs at passe i mellemtiden inden uddannelsen skulle begynde. Heldigvis var jeg glad for disse, så jeg mistede ikke lysten til at jobbe – hvis man tænker på at jeg nu så frem til noget nyt og til min store drøm.

Hvis man tænker over hvor lang tid der rent faktisk var fra jeg bestilte min uddannelse hos Service og Co. jamen så dukkede dagen alligevel op før jeg nåede at se mig omkring 😉

live dxream

 

#denrigtigeguideskole #vennerforlivet #jeglærtemereendnogensinde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmen & Beslutningen