Cypern & Famagusta

Næsten 1 år

Vi nærmer os snart tiden hvor jeg stak af hjemmefra for at forfølge min drøm og blive rejseleder! Faktisk er det 1 år siden at Star Tour valgte at ansætte lige præcis mig hos dem. Dermed er det altså også 1 år siden at jeg gennemgik en af mine helt store forvandlinger her i livet da jeg stod med mit guide-bevis i hånden fra Service & Co. En af de bedste tider og bedste oplevelser i hele mit liv og den bedste ting som jeg nogensinde har haft gjort for mig selv! Og hallo!! Se hvor jeg står i dag! I fuld gang med at udleve drømmen og gøre det som jeg holder mest af. At stå op hver evig eneste morgen og være glad for at tage på arbejde, den følelse burde alle at have selv om jeg ved det langt fra er alle som har den følelse. Så bare rolig folkens, i behøves ikke være bange for at jeg vender snuden hjem mod det kolde nord lige foreløbig – jeg har det godt og er i mit bedste jeg med det jeg laver!

11033619_10153937194509465_7679213268829959709_o

Efter Service & Co. tog jeg afsted som frivillig til Le Mans. Her sprang jeg gladeligt på en bus som guide i Aalborg med endestationen Le Mans i Frankrig! Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg gik ind til her udover at jeg skulle have en fed oplevelse i det mindste. Dette kan jeg også garantere højt og helligt på at jeg fik – i den grad! Dog var det lidt en lang bustur med meget få timers søvn, men det blev resten af min oplevelse på Le Mans også. Jeg løb op og ned af trapper i bussen for at servicerer alle de glade gutter som skulle ned og opleve 24 timers racet. På Le Mans arbejdede jeg som frivillig for K-rejser og ved ankomst var jeg så heldig at få en masse andre skønne frivillige kollegaer på B-Camp som tog djævlens godt imod mig! Hele oplevelsen med Le Mans var fantastisk, ikke blot arbejdet dernede og det at opleve løbet på så tæt hold for første gang selv, men hele samarbejdet mellem alle os Smølfer!  Pludselig at være så tæt på hvor det hele sker, var ret stort for lille mig! Ikke fordi jeg ved så utrolig meget om racerbiler og den slags, så har jeg altid godt kunne lide at se det på TV, men jeg er ret sikker på alle ville elske at se eller høre det på nær hold uanset om interessen er der eller ej! En oplevelse jeg ikke vil være foruden og når jeg lige nu ved at de er afsted igen – så ville jeg ønske at jeg var med! Men jeg håber tilgengæld at de får et fantastisk Le Mans og at det bliver en ren fornøjelse!! Så skulle nogle af mine små Smølfer sidde og læse med, så tusind tak til jer for at give mig en fantastisk oplevelse sidste år – og halloooo, vi ses igen! Jeg lover!

001-2011-24-hours-of-le-mans

Nu skal jeg jo heller ikke sidde og drømme mig hen et andet sted når jeg i forvejen er så heldig at sidde her på en drømmedestination som Cypern, hvor her er helt vidunderligt og hvor jeg som sagt laver præcis det jeg gerne vil! Rejsen har budt på mange oplevelser, gode dage/aftener, øjeblikke, gode grin og ikke mindst hårdt arbejde siden jeg sidste år i juli måned drog ud i den store verden med Thailand som min endestation. Thailand bød på mange sjove ting både i forhold til arbejde, men især også i fritiden. Jeg er blevet udfordret på alle tænkelige og utænkelige måder og jeg er kun blevet stærkere af det! Min passion for det her arbejde er kun blevet større i løbet af det sidste år og jeg er så taknemmelig for at få lov til at være en del af denne verden som jeg befinder mig i just nu! Alle de mennesker jeg indtil videre har mødt i mit guideliv har alle hver især været helt fantastiske og er selvfølgelig med til at gøre hele oplevelsen til det den er! Unik!

phi

Som i nu også efterhånden burde være klar over – så er jeg nået til min 2 destination efter 8 måneder i Thailand og befinder mig nu i et helt andet, men ligeså fantastisk paradis her på Cypern! En ting jeg nogen gange skal slå mig selv i hovedet for er at man ikke skal glemme for heldig man er over at befinde sig og arbejde i de omgivelser som jeg gør. Selvfølgelig arbejder man til tider ganske meget og til tider er arbejdet ret hårdt og man bliver slidt og træt. Så skal jeg lige minde mig selv om at jeg ikke kan arbejde noget bedre sted! Med stranden 2 minutters gågang fra min lejlighed, omgivet af palmetræer, en anden og spændende kultur, fantastisk mad rundt om hjørnet samt udsigter og seværdigheder som siger spar 2! Så kan man absolut ikke brokke sig på nogen måde og især ikke når solen skinner på en hver evig eneste dag!

IMG_2444

Til tider kan det nu godt være lidt hårdt at være så langt hjemmefra! Specielt når familien samles derhjemme og gør ting sammen eller hvis man har haft en hård dag. Selvfølgelig er jeg igen i fantastiske omgivelser og med skønne venner og kollegaer, men af og til kan man godt have brug for sin familie. Heldigvis har vi vores højt-elskede teknologi, så jeg er ikke helt foruden dem derhjemme. Jeg må dog indrømme at det var super underligt at have sin første fødselsdag i udlandet uden familie og venner som man altid har været vant til. Især når man ikke altid kan regne med at ens fødselsdag så bliver fejret i selskab med alle ens kollegaer eftersom vi jo skal passe vores arbejde. Men hvad søren, jeg er alligevel begyndt at nærme mig de år hvor fødselsdagen bliver til en normal dag som alle andre. Ellleeeeeer NEJ! Hahaha 🙂 Min fødselsdag er stor for mig selv om jeg ikke har lyst til at blive ældre. Jeg synes det går meget stærkt lige pludselig når først man har ramt de første 20 år, men det er altså stadig fedt at have en dag på året som du føler er din dag helt ene og alene og hvor alle tænker på dig og lykønsker dig når de ser dig! 😀 Mit indre barn kommer frem i mig på dette tidspunkt af året, men det var jo langt fra en dårlig fødselsdag jeg havde mig. Jeg valgte at forkæle mig selv med en af vores udflugter og tog på et VIP Catamaran Cruise ud omkring Cape Creko – og halllohaaa, der var fri bar og lidt tipsy må man gerne blive i eget selskab 😉

IMG_3361

Men hiv og ohøj eller hvad man siger som sømand – tilbage på sporet igen! Hvad jeg forsøger at sige er egentlig bare at jeg i løbet af det sidste års tid har haft nogle utrolige, unikke og uforglemmelige oplevelser – som jeg aldrig nogensinde vil være foruden! Stort colgate-smil fra mig til jer! <3

#sikkeenstorforvandlingpåetår #utroligeoplevelser #etårældremeremodenogmedøjenrynker

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cypern & Famagusta