Drømmen & Beslutningen

Drømmen & Beslutningen

I mange år gik jeg med en lille drøm inde i maven om at jeg en dag ville være rejseleder.
Hvordan denne idé eller denne tanke dukkede op, det er jeg ikke engang selv klar over – dog vidste jeg bare at dette var hvad jeg skulle!

IMG_5798

Jeg fik bekendtskab til Service og Co guideskolen tilbage i 2008 og da jeg gik i 8.klasse. Jeg sad og researchede om det at være guide og samtidig hvordan man kunne blive det. Her opdagede jeg Service og Co for første gang og siden da fik jeg bl.a. sendt nyhedsbreve pr. email så jeg hele tiden har kunnet holde mig opdateret og samtidig blive reminded om min lille drøm, så den altså ikke skulle ske at gå helt i glemmebogen. Jeg vidste nemlig allerede her at når jeg fik min afgangseksamen, ja så skulle jeg først på gymnasiet. Jeg fik min studentereksamen i 2012 og jeg må ærligt indrømme at jeg her desværre havde lagt drømmen om guidelivet lidt på hylden – ikke fordi at den var lagt helt i glemmebogen. Jeg var bare ikke sikker på at det var mig lige nu og her. Jeg ville egentlig gerne lige ud på arbejdsmarkedet, tjene lidt penge, blive et par ældre måske. Well, well .. Efter 2 år på arbejdsmarkedet og 3 jobs oveni hinanden begyndte jeg at tænke, at det nok snart var tid for mig at komme videre derfra på den ene eller på den anden måde. Jeg havde lært rigtig meget udfra mine jobs, vokset med opgaverne, fået tildelt en del ansvar, fået en masse selvtillid og tro på hvad jeg lavede og ikke mindst oplevet en del herigennem. Dog var der stadig ingen uddannelse som havde tiltrukket sig min opmærksomhed og jeg sad stadig med følelsen i maven om at jeg skulle være rejseleder !!! Det var min drøm. Nu havde jeg kørekortet, ergo manglede jeg ikke så meget andet end at gå ind på hjemmesiden og trykke TILMELD. Dog tog jeg først til foredrag i Aarhus for at høre en lille smule mere om dette eventyr jeg var ved at give mig i kast med. Straks samme aften jeg hjemvendte fra foredraget tilmeldte jeg mig guideskolen – jeg var allerede blevet helt forgabt i dette. Dette var altså i august måned 2014 jeg besluttede mig for denne nye forandring. Jeg tilmeldte mig skolen i April/Maj 2015 så jeg kunne i mellemtiden give den fuld skrald på mine jobs og tjene mig de sidste penge.

Så ENDELIG fik jeg meldt mig til. Sådan!! Dette var ligesom første skridt mod min drøm. Samtidig var dette den bedste beslutning jeg i mit liv har taget!
Service og Co var/er starten på mit nye liv 🙂

6d

#denstørsteogbedstebeslutning #drømmen #denrigtigeguideskole

4 kommentarer

  • Anna Grethe Martens

    Kære Catrine.
    Du er en en dejlig pige, der er et ord sprog der siger man skal gøre det man har lyst til, det må man sige du gør, så nyd det så meget du kan ude i den store verden, det bliver en stor oplevelse for livet, du er jo altid glad og smilende det kommer man langt med, så vi ønsker dig mange gange held og lykke mange kærlige hilsner og knus Morfar 0g mormor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Catrine

      Mange tak til jer 2! 🙂
      I er nogle dejlige nogle!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yvonne Martend

    You go girl 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ADVENTUROUS

    Top

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmen & Beslutningen