Ventetiden

Afrejse til første destination

Først vil jeg lige sige at her indimellem mangler nogle blogindlæg, men disse vil komme med tiden. Eftersom jeg har tilbragt 3 uger i Tyrkiet med min mor og nydt lidt ferie, ja så blev det altså til knap så meget skriveri. Dog har jeg masser på hjernen 😉

Well. Jeg fik jo tildelt mig min første destination som jeg faktisk havde rimelig svært ved at tro på var sandt. Nu sidder jeg her i toget på vej til CPH lufthavn og har foran mig en lang rejse på alt i alt 12 timer i fly (skal skifte i Bangkok) stadig virker det ret surrealistisk for mig, at jeg om mindre end et døgn er på min første destination: Phuket, Thailand.

båd

Vanvittig spændende og jeg kan slet ikke få armene ned. Jeg har brugt mange timer på at læse om Thailand og Phuket og ikke mindst alt det lækre materiale som jeg har fået tilsendt af mine kollegaer – som allerede virker til at være nogle skønne mennesker. Dette bliver en vild oplevelse, det er jeg sikker på! Ikke nok med at det er NU mit eventyr som rejseleder eller min  store drøm starter, så er det sørme også nogle lækre omgivelser jeg kommer til at befinde mig i her på min første tur.

Det er meget blandede følelser man sidder med i maven nu. Selvfølgelig er langt de fleste af dem gode, hvis ikke dem alle. Jeg har jo forberedt mig længe på at skulle starte dette nye eventyr og dermed været “klar i hovedet” om at jeg skulle sige farvel til livet herhjemme og starte et nyt “derude”. Alligevel er det altså lidt crazy at rende rundt her til morgen på afrejsedagen og pakke sin kuffert til minimum et halvt år og skulle sige farvel til venner og familie. Heldigvis med alt det teknologi vi jo har idag er det nemt nok at kunne komme i kontakt af og til. Godt nok er det heller ikke så meget det at jeg rejser væk, nærmere det at nu hvor det er første gang, at det er SÅ langt væk. MEEEEN hold K hvor er det altså bare fantastisk fedt. Selvfølgelig kommer man jo også til at savne folk hjemme, men det er nu jeg skal udleve alt det jeg har ønsket så forbandet højt og jeg er mere end klar til at udrette det bedste af det bedste.

De første 2-3 uger skal jeg bruge på oplæring i Phuket. Jeg skal både deltage på hotelservice, i lufthavnen og jeg skal på en Safari med elefanter, på tur i både ud og se osv. Det bliver spændende og samtidig er det super vigtigt at jeg får SÅ meget ud af det som overhovedet muligt eftersom jeg jo gerne skal kunne give videre af dette og gerne mere til.

Jeg har nu en time tilbage i toget ca. før jeg befinder mig i lufthavnen. Jeg flyver iaften kl. 21.30 og lander i Bangkok 10,5 time senere hvor jeg skal vente fem kvarter. Herefter har jeg kun 1,5 time i fly og så lander jeg dansk tid 10:30 mandag formiddag og Thai tid 15:30. I skal nok høre mere fra mig og mine eventyrer. 🙂

#Jegeredderspændt #utroliglangrejseforanmig #bliverdødlækkertalligevel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ventetiden