Sea Cave Canoe

Mit nye hjem

OH YEAH BABY! I GOT MY NEW AND ALSO MY OWN APARTMENT! 😀
Som sagt er jeg altså rykket ind i min egen lejlighed nu som iøvrigt er ret så lækker! Jeg havde absolut ikke forventet mig at den ville være så dejlig som den er,20150802_115529 men det er jo bare bonus for mig 🙂 Idag d. 2 august havde jeg fri og mulighed for at få pakket ud, købt ind og vænnet mig til den nye lejlighed. Først blev det lige til et par baner i poolen som er lige udfor min balkon. Ren luksus! Ellers er min lejlighed indrettet med stue og køkken i samme rum med adgang til soveværelset med store skydeskabe, hvilket jeg altid gerne har villet have. Det er muligt fra mit soveværelse at lukke indtil stue og køkken. Derudover har jeg også et fint størrelse badeværelse som også er flot.

Det er lidt sært at flytte ind i noget så tomt når man ikke rigtig har noget udover nogle skulpturer af elefanter jeg købte på min Siam Safari og et d20150802_115401ejligt billede af min skønneste veninde Camilla og jeg, som hun gav mig med da jeg rejste. Sååååå, jeg tænkte jeg ville ud og købe lidt ind. Så jeg traskede mod Central Festival som er et stort shoppingcenter i Phuket by og ligger ca. 3 km fra hvor jeg bor i Kathu. I dette shoppingcenter finder man det meste af hvad man gør derhjemme, her er tøjbutikker som Zara, H&M og Mango. Herudover en stor forretning med skønhedsprodukter osv hvor jeg lige måtte et smut forbi for at finde noget lækkert shampoo og showergel. Jeg fik kigget på priserne her og det er sindssygt. Alle de mærker vi kender på cremer und zu weiter derhjemme og som typisk koster en krig, jamen de koster nærmest gratis her. Jeg fandt noget shampoo, balsam med tilhørende håndsæbe i en serie, som er naturprodukter til billige penge, men samtidig lidt dyrere end de sædvanlige mærker som Sunsilk. De dufter fantastisk, så jeg glæder mig til at benytte mig af dem når jeg skal i bad imorgen tidlig. Herudover fik jeg også købt showergel med duft af eksotiske bær og heldige mig: Buy 1 get 1 free. Jeg kunne her vælge at betale 100THB (20DK) for at blive medlem og så sparer mellem 5-10% på de fleste varer, så det gjorde jeg selvfølgelig. Billigt var det nu alligevel, jeg kom af med 100DK.

Jeg bevægede mig lidt rundt og fik også købt mig et ekstra SD kort til mit kamera som jo koster ingenting heller, for 8GB betalte jeg 30DK. Åndssvagt billigt. Herudover fik jeg købt noget dufteværk til mit badeværelse som giver en dejlig let og frisk duft, samtidig pynter det også. Well, sulten blev20150802_115355 jeg og mad skulle der til. Dog tog det sin tid at forklare dem at jeg ikke ville have dressing på min salat med laks, jeg har fået det før og brydes mig ikke specielt om den olie de kommer på. Heldigvis opfattede de til sidst og jeg fik mig den lækreste og flot anrettede lakse-salat, dog med et helt salathoved 😀 Jeg fik mig også en banana-fruitshake, som jeg egentlig vil sige er det samme som en smoothie. Man kan få disse fruit-shakes overalt og fra 5-10DK på gaden og på cafeer er de som regel et par kroner dyrere, men de er smadder lækre. De er lavet på frisk frugt med kokosmælk eller soyamælk og isterninger. Ergo er de også sunde.

20150802_115347Efter min frokost skulle jeg finde dette store supermarked kaldt Makro som er ligesom Metro hjemmefra. Det lå henne af vejen faktisk, ikke specielt langt, men det var fuldstændig umuligt for mig at komme over vejen, så jeg fik gået en ekstra omvej. Jeg vidste godt at det højest sandsynligt ville være rigtig stort, men måske alligevel ikke så stort 😀 Jeg brugte super lang tid herinde (et par timer) men jeg gik også alle hylder og rækker igennem for at finde de ting jeg skulle bruge og for at se om der var noget jeg bare måtte have. Havde dog skrevet en seddel på de ting jeg skulle bruge og jeg fik faktisk dett hele lige pånær opvaskemiddel – dette kunne man kun købe 12 flasker af, hvilket måske var lige i overkanten. Ellers fik jeg faktisk det jeg behøvede!
Heriblandt, gulvmoppe og spand, rengøringsmidler, klude og viskestykker, kaffekrus, skåle, elkedel, kaffe og the, mad, drikkevarer, lidt bestik, ekstra håndklæder, bøjler og mere til. Ergo kan jeg nu kalde mit hjem for et hjem! Dog måtte jeg lige ringe til min søde kollega som jeg vidste skulle til Weekend Market som er lørdag og søndag i Phuket tæt på Central Festival (shoppingcenteret) og spørge om ikke hun ville komme og samle mig op, 20150802_115301da jeg måske havde købt meget mere end jeg kunne slæbe. Jeg var heldig og hun samlede mig op og kørte mig hjem. Jeg mangler få ting. Jeg vil super gerne have en stol på min terasse og et lille natbord med en natlampe – dette er heldigvis muligt at få. Hov – en blomst eller to ville heller ikke skade! Deruover får jeg på et tidspunkt en kogeplade, så jeg kan lave lidt mad selv.

Ellers har jeg fået sat alt på plads og fundet mig selv godt til rette her, så jeg er temmelig glad for at skulle bo her. Nu føles det rent faktisk også som et hjem for mig eftersom jeg har de ting som man nu skal bruge og får behov for, stortset 😉

#elskerminnyelejlighed #jegmanglerkunlidtpynt #harkæmpeshoppetidag

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sea Cave Canoe