Crossfit Edition

Open Water Diving Course

På Service & Co lærte vi lidt om at komme ud af sin comfort zone. Dette gjorde vi bl.a. ved at gå på glødende kul! Som mange ved hvis de kender mig eller har læst min blog tidligere ved man, at Service & Co. virkelig lærte mig mange ting. Ikke blot i forhold til det faglige, men bestemt også på den personlige plan! For mig er det vigtigt altid at udfordre mig selv, da man ofte kan langt mere end man tror. Jeg bliver udfordret stort set hver dag i mit arbejde, hvilket holder mig igang, gør mig glad og udvikler mig. Deruover forsøger jeg som nævnt at udfordre mig selv på andre måder og ikke blot igennem arbejdet. Denne gang har jeg virkelig udfordret mig selv!

imgs-scuba-main2

I mange år levede jeg med flyskræk. Tanken om en lufthavn og at skulle stige om bord på en flyvemaskine kunne få mig helt ud af flippen, ryste og græde. Hvad jeg pludselig var blevet så panisk over har jeg ærlig talt ingen anelse om. Men at leve med sådan en “angst” er absolut ikke særlig rar. På et tidspunkt besluttede jeg mig for igen at sætte mig ind i den store maskine – for verden skal opleves og udforskes og man skal jo fra A-B. De første mange gange jeg fløj var dybt ubehagelige for mig, men jeg vænnede mig alligevel af med min skræk og idag kan jeg sætte mig på et fly uden de store problemer. Baaaam, 1-0 til Ann Catrine!!

Derudover har havet aldrig været min bedste ven. Det danske hav har aldrig rigtig haft fornøjelsen af mig og når jeg har forsøgt at bade nogle steder så skal jeg absolut ikke længere ud end jeg kan bunde for så opstår der panik. Hvis noget i vandet rører mig ryger jeg også helt ud af flippen. Krabber og tang har været noget af det værste – og nogle kan grine af dette, men for mig har det været ganske ubehageligt! Alligevel har jeg overvundet denne skræk og er nået længere end jeg havde forventet. Efter at jeg er kommet til Thailand er jeg begyndt at bade, blive i vandet og kunne slappe af uden konstant at skulle holde øje med hvad som er omkring mig. Jeg kan sætte fødderne ned på bunden og rent faktisk bevæge mig rundt og have det sjovt med det samtidigt!

Nu til emnet! Jeg er startet på mit dykkerkursus! En stor omvæltning for mig, en kæmpe ting for mig, et stort fremskridt og noget jeg er utrolig stolt af også. Jeg har taget mig sammen til dette siden jeg ankom til Thailand og trukket tanken tilbage mange gange og sagt til mig selv “det kan jeg altid gøre” men nej! Nu skulle det ske og da jeg den anden dag stod med alt udstyret på, ja, så var der ingen vej tilbage. Udover min skræk, lever jeg også med en kæmpe vilje og tro på mig selv, som jeg igang har fra Service & Co. Jeg kan – jeg vil – jeg gør!! Wuha! Inden jeg vidste af det var jeg pludselig et par meter nede under havets overflade. Til at starte på synes jeg slet ikke om det. Istedet var det utrolig uhyggeligt og ubehageligt, men jeg gav det chancen alligevel! Efter en masse øvelser, formåede jeg endelig at kunne slappe af under havets overflade og i smukke omgivelser. En hel og særdeles anderledes og unik verden! Hele dagen blev mine grænser overskredet igennem utallige øvelser hvor man både skulle fylde sin maske med vand, tømme den igen, tage den helt af og ikke mindst prøve at få slukket for ilten! Men gud hvor jeg kæmpede og hold fast hvor jeg selv synes jeg var sej! Jeg overvandt virkelig nogle ting denne dag! På et tidspunkt var jeg tæt på at give op, men jeg er lykkelig for jeg ikke gjorde – for hold nu helt fast en følelse jeg havde i kroppen da vi ar færdige med det sidste dyk. Jeg mærker stadig smilet på mine læber og lysten til at springe i og gøre det hele om en gang til! Jeg mangler stadig 2 dage af kursusset og en test før jeg består og står med mit dykker certifikat i hånden – men den dag skal nok komme meget snart!

Jeg overrasker mig selv gang på gang og kan langt mere end jeg tror er muligt! Af og til skal man presse sig selv og især ud af sin comfort zone, for sikke en verden som ofte ligger derude! Jeg glæder mig til jeg er færdig med dette kursus og jeg kan komme ud på forskellige dykker-ture og opleve hvad som gemmer sig i denne helt anden verden!

#verdenerminlegeplads #jegkanjegviljeggør #comfortzonehvaderdet?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crossfit Edition